tisdag 30 november 2010

Nu ar vi framme!

hej alla! nu sitter vi pa hotellet och skriver. Flygresan gick bra! Dock fick linda sitta brevid nara dryga,missnojda alanningar som klagade och svor over allt. Snacka om att doda semesterstamningen! (fast framst for dom sjalv) =)

Nar vi landat sporegna det och blixtra, men de gjorde inget! Vi fick ett varm valkomnande med blommor och glada leenden! Det ar ett otroligt gastvanligt folk! Sedan var det buss tll hotellet. Har tutar man och kor, storst forst. Vid hotellet blev det annu fler blommor och kokosnot att dricka. sa fick vi tanda ett ljus som skulle bringa lycka. Sen fick vi vara nycklar till rummen, och OJ vilka rum. Varsta balkongen =)
Sen blev det lite mat och en kort promenad pa main street. Valdigt manga blickar och Linda ar nog valdigt intressant bland alla nyfikna killar *hihi* ingen fara bjorn), hon tanker bara pa dig =) nej men de ar bara for att hon ar sa blond och vit.

Idag har vi varit pa promenad langs hela stranden. Manga saljare efter oss men alla kan ta ett nej och ar sa vanliga. Pappa far fragor om vi ar hns dottrar och de ar sa svart att forsta att sa ar inte fallet sa nu har vi tydligen blivit fem syskon! Men lika glada ar vi for det. Vi fortsatta promenaden ner langs en grand ch kom in bland lokal befolkningens bostader som var i varierande skick. Traffat manga harliga och glada barn.

Linda har sagt att vi varje dag maste testa nagon inhemsk ratt och idag blev det nationalratten, rice and curry. De va STARKT! 

Sen bar det att till Jeniwvi och vi traffade min mamma Mary. Det hela gick jatte fort sa ingen hann ens reagera och ta fram kameran. Alla stod o grat och holl om varandra, sa tyvarr blev det knappt nat filmat. Min syster var dar och hennes man och deras underbart sota dotter! Sen fick vi bli lite intervjuade av en tidning och sendrack vi lite tee och pratade. Jag ar SA lik min mamma och vi pratar lika fort. Och det kom mycket folk och halsade pa alla oss. Vi fick bananer och ananas och narga kakor av Mary. Stannade i ungefar 1,5 timme innan vi akte hem till hotellet. Vi ska hem till henne pa fredag pa middag.

Imorgon ska vi hjalpa till pa Jeniwvi s dagcenter och traffa barnen dar. ska bli jatte kul. Internet ar ganska slot och de tar tid att ladda upp bilder.

Just de. de har varit molnigt och ca 30-35 grader. Knappt nan sol men vi har brant oss lite grann.



1 kommentar:

  1. Hej! Åh vad kul att det gick så bra, har tänkt en massa på dig! Vad sa ni? Hur kändes det?

    Mamma och Erika hälsar, haft högläsning för dom.

    Kram från Fia

    SvaraRadera