tisdag 7 december 2010

Linda har. Jennifer sover sa jag bestamde mig for att uppdatera lite.

I sondags var vi ju med Jennifers familj till Kandy vilket var super trevligt. Vi hade med oss Jennifers brors kompis Roschan som tolk. Hon har en san gullig familj, det ar sa omtanksamma. Det tog cirka tre timmar och ta sig tre.. eller var det fem mil. Det tog lang tid ialf. Men det ar inte sa konstigt, eftersom denna trafik ar ju helt vansinnig och att de ska stanna hela tiden for att kopa natt att ata eller dricka, for att vara oss till lags. Gulliga!

Det regnade valdigt mycket nar vi var pa elefantbarnhemmet, sa det var inte sa kul. Det var sa roligt nar vi skulle betala intrade, jag, merja och lennart fick betala 140 kr per person, medans jennifer och hennes familj fick betala endast 7 kr per person. =) hehe. Hart att vara vit ibland....

Nar vi kom till Kandy centrum, vilket var en otroligt vacker stad. Kandy ligger pa en topp sa det var fin utsikt, dock molnigt sa man sag inte de djupa dalarna och de hoga topparna sa bra. Vi at pa pizza hut, som familjen tyckte smakade bra. De sag lite fundersamma ut nar de sag besticken. =) men pizza ater man ju med handerna. Sen gick vi in pa Buddahs tempel, (hans tand ligger aven dar) for att be. Vilket vara en upplevelse. Det var en lang dag, vi kom hem 21.30.. Mycket nya intryck for speciellt Jennifer men ocksa for oss andra.

Nar vi kom hem gick vi till vart grann hotell for att ta en avskedsdrink med Sami och Marie, som vi traffade pa flyget ned. De har akt till Maldiverna en vecka, men vi aker samma plan hem igen. Trevliga manniskor.

Igar, mandags var det faktiskt fint vader har. =) sa den dagen spenderade vi nere pa stranden for att sola. Jatte skont. Sen vart det lite shopping i Negombo mainstreet igen med nagra svenskar fran hotellet och saklart var van (friend) och privata chaffis Sunil med. =)

Idag ar vadret i sin vanliga ordning igen.. alltsa regn =) Sa vi tog oss in till Colombo for att shoppa. I den staden bor det lika manga som det gor i hela Sverige =) Det ar ratt coolt faktiskt. Lite shopping vart det. Ikvall vet vi inte vad vi ska gora. =) ata super god singalesisk mat hoppas jag!

Det var lite om dessa dagar! Hoppas allt ar bra med er!

Puss och Kram

L och J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar